Maria SCHROEDER

Min entreprenörs berättelse

Kort om mig. 

Jag är från Norrland och navigerar nu runt på de Östgötska slätterna. Jag är en problemlösare som gillar teamarbete med gemensamma målsättningar. Att hjälpa och vara en del av ett team som utvecklas är bland det roligaste som finns. Jag är en strukturerad och kreativ person som trivs i en miljö där det händer mycket.  

Embriot 

Redan som 8 åring hade jag, min vän och min syster Cafe för grannarna på gatan ena veckan. En annan vecka så ställde vi upp stånd på genomfartsvägen och sålde bland annat glas- och stenkulor. 

Starten

Min första verksamhet i enskild firma  startade jag under min universitetstid. Då var det kreativiteten i yrket som nagelterapeut som gjorde att jag på kvällstid byggde naglar och på dagtid läste till ingenjör.  

Drivet

 Det kommer delvis från otåligheten men också önska och glädjen av att skapa. Skapa mening för mig och min omgivning. 

Målet 

Målet med livet ja vad är det? För mig är siktet inställt på ett flertalet olika projekt, både privat och professionell. En del av alla dessa är återuppstarten av en egen verksamhet.  

Jag vill bygga upp ett tight och engagerat team. Tillsammans producera och leverera en produkt som vi alla kan vara stolta över. Samt ha kul under resans gång! 

 


Idag 

Det börjar nu som en enmansshow men med siktet inställt på  multinationellt företag.